Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AK

Je to nějaké slaboučké.

Když si uvědomím, co o Zemanovi v uplynulých 5 letech nalhali ti všichni Halíkové, Peheové, Mitrofanové a další mainstreamové mluvící hlavy a co o Zemanovi ještě do 2. kola uslyšíme, přijde mi, že to má Drahoš záviděníhodně snadné.

0 4
možnosti
JP

J98a42n 48P12a49t16o38č76k23a

20. 1. 2018 23:39

Šoupněte ten seznam sem, ať těm pomlouvačům konečně ucpeme hubu. Uvědomit nestačí, je potřeba to sepsat a na konkrétní lži ukázat. Nenechte v tom pana inženýra Zemana. Pomozte svým dílem. R^

0 0
možnosti

v U.S.A. je přijímání peněz na politickou kampaň ze zahraničí vlastizradou.

2 0
možnosti
LC

Divím se, že na takové voloviny reagujete. Nicméně, jedna věc, o které pan Cvalín píše a která ve mě trochu otazníky vyvolává, má určité racio. Pan Drahoš je podepsán na 14 patentech, jako spoluautor. Vlastní nemá ani jediný. A kdo trochu nakoukl do toho "vědeckého světa", tak ví jak to funguje.

2 0
možnosti
VV

Myslim, ze je to uplne normalni. Patenty musi mit vzdy recherchi a prvni kdo se tim zabyva byva nadrizeny. A spolu s vynalezcem pak hleda reseni ktere by opravdu bylo patentovatelne.

1 0
možnosti
Foto

To víte, tradiční rétorika. O iluminátech apod. nejvíce vykřikují ti, kteří hledají nějaké zdůvodnění svého zpackaného života. Že by se měli spíše podívat do zrcadla, to si nedokážou připustit. A to jsem se pohyboval na samém lidském dně. A co mně pomohlo? Poctivě makat. A dnes se na mne s nabídkou spolupráce obracejí samy největší vydavatelské domy. Ale svádět všechno na ilumináty apod. je opravdu pohodlné.

13 0
možnosti
IV

„Římský klub v Praze (ČTK): Československá asociace Římského klubu, kterou tvoří tři desítky osobností vědy, kultury a veřejného života z České a Slovenské republiky, byla včera ustavena v Praze. Čestným předsedou se stal V. Havel, předsedou prof. V. Komárek, vědeckým sekretářem Ing. J. Nekola, místopředsedy rektor University Karlovy prof. R. Palouš, děkan matematicko-fysikální fakulty University Komenského prof. B. Riečan a prognostik Ing. Zeman.“

Lidová demokracie, Brno, 23.2.1991

„Miloš Zeman poslancům řekl, oč v parlamentě usiluje: aby byl prosazen zákon o budoucnosti, aby vznikl parlamentní institut dodávající poslancům informace, a aby v Československu vznikla pobočka Římského klubu.“

Martin Weiss, Respekt 19. 12. 1990

„Miloš Zeman byl kdysi brilantní prognostik, překládal a sám osobně rozmnožoval knihu Donelly Meadowsové Meze růstu a texty tehdejšího Římského klubu v době, kdy skoro nikdo ani netušil, co je ekologie.“

Jiřina Šiklová, MfD, 14. 3. 2013

17 0
možnosti
IV

O tom, že na prezidentského kandidáta Jiřího Drahoše vytahují „kde, co“ už jsme psali. Cílem je samozřejmě ho pošpinit před prezidentskými volbami. Sdílí například to, že je údajně členem české odnože Římského klubu. Kromě toho, že je to neprokázané a i kdyby, tak na Římské klubu není nic špatného, tak se tito „aktivisti“ střelili do vlastní nohy. Sám Miloš Zeman totiž byl místopředsedou Československé odnože.

Citace z novin zveřejnil Michal Horáček.

9 0
možnosti
EH

Ať si je Drahoš členem jakéhokoliv snobského klubu, kde ho vezmou. Představa, že by lidé jako Drahoš nebo dříve Havel, Schwarzenberg (o kterých se to také povídalo) ovládali svět, je opravdu směšná.

Ale také je zcestná představa, že se Drahoš nevyšplhal na svoji pozici na něčích zádech. Leda by byl Ježíš a i v bibli se dá číst mezi řádky, že syn boží měl tu a tam slabší chvilku v charakteru. ;-)

Nebýt vašeho blogu, tak se o těchto drbech ani nedozvím, protože nemám čas brouzdat po webu a hledat, co kdo a na koho vyplodil. :-)

12 1
možnosti

Nechci se příliš míchat do diskuze,

ale myslím, že pán Poleščuk i pán Cvalín si mohou podat ruce.

7 15
možnosti
Foto

J69a59k80u93b 42R97o39t88h

15. 1. 2018 15:12

Slušný člověk si s komunistou ruku nepodává. Ale to vy nepochopíte. :-/

Mimochodem - opravdu je pro vás totéž lež a naproti ní poukázání na ní? I když, jo, pro vás asi ano.

20 2
možnosti
Foto

Soudruh Cvalín je unikát ve sdělování skutečností, které nenastaly a faktů, které nelze doložit. Dokonce si myslím, že měl dostat na hradě nějaký řád, protože osoby tohoto druhu jsou dosti výjimečné (nemyslím tím vzácné). :-)

13 3
možnosti
Foto

Tak například, ty patenty lze doložit velmi, velmi snadno.

4 5
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
3 0
možnosti
Foto

Bizár dne: Drahoš je iluminát a pedofil! ;-DNevím, jak pan Drahoš, ani který toho jména, ale nejen u p. Petříka, ale ani u Vás bych to nedokázal ani potvrdit, ale ani jednoznačně vyloučit;-)

1 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS