Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZJ

To ale byla silvestrovská opice.

0 0
možnosti
PT

P95e34t77r 65T16o59m10e26k

2. 1. 2018 19:03

Komunistka Mogherini by měla nebýt.

1 1
možnosti
SB

Neexistencí paní Mogherini by se nic nezměnilo.

Buď EU dostane rozum a bude vést takovou politiku, aby si tato soudružka neškrtla, nebo rozum nedostanea potom se za jednu Mogherini klidně najde deset dalších.

Mogherini je vinna pouze na osobní úrovni, tedy v tom smyslu, že když člověk něčemu nemůže zabránit, nemá se pošpinit tím, že se v tom bude angažovat. Příměr: Já také nemohu zabránit tomu, že se ilegálně vyrábí a prodává pervitin, avšak když už tomu nemohu zabránit, alespoň se v tom neangažuji. Kterýkoli výrobce nebo prodejce pervitinu patří za mříže, ale právě že jen kvůli své osobní angažovanosti v této věci. Žádný z nich není příčinou samotného jevu, že se pervitin vyrábí a prodává.

A stejně tak je to se soudružkou Mogherini: Patří jí hluboké opovrženíé, a jestli existuje něco jako skládání účtů po smrti, tak jednou by měla čelit závažnému obvinění. Ale chyba není v její angažovanosti jako takové. Chyba je v tom, že instituce zvané EU je taková, jaká je. V rozumné EU by se nechytala. V nerozumné EU se vždycky takoví jedinci najdou.

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS