Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Čím dřív se Macron znemožní, tím dřív bude od něho pokoj :-)

0 0
možnosti
Foto

Myslím si, že na Kevina Spaceyho se toho sneslo mnoho, o obtěžování chlapců hovoří až příliš mnoho svědků, například z Londýnské Old Vic, aby na to nebylo něco pravdy Faktem je, že chlapce pouze osahával. Faktem je, že podobných skandálů byly mraky anapříklad Polanský, ačkoli je souzen za sex s nezletilou, stejně jako řada dalších výlupků si mohou natáčet své filmy dál, protože jsou kvalitní. Ale skvělý Kevin Spacey má díky této hysterické kampani po kariéře. Nechme Macrona konat opatření nejsou špatná, například umožnění francouskám zastavit veřejnou dorpavu nejblíže u svého bydliště v noci je skvělý nápad. Ale minimálně to zpomalí dopravu, navíc to nebude na mnoha místech bezpečné z hlediska například silničního ruchu atp.

0 0
možnosti

Chlapce pouze neosahaval. Asi jste nepochopila pripad Polanskeho, on totiz emigroval a do USA se uz nevratil, sel by rovnou do lochu....

0 0
možnosti

MAcron mel projev l mezinarodnimu dni proti nasili na zenach. Nasili na zenach je na tomto svete az prilis. Proc by k tomu nemohl nic rict.

Proc tak "zvlastne" (ehmmm..) reagujete, kdyz mluvite o tom, ze se Macron veze na vlne metoo?

1 2
možnosti
Foto

R^v podstatě máte pravdu protože to co se děje šílenství skutečně je-ale Macrona bych se zastala-a ne protože že je mladý fešný šarmantní-na vlastní kůži zažil jak se novináři hrubě vyjadřovali na věk jeho ženy a věkový rozdíl mezi nimi-opačně se to stává zřídka-aby někdo zdůrazňoval jak směšně vypadá stařec vedle mladé ženy-třeba Donald s Melánií-takže člověk si věci uvědomuje až když je sám zažije a to je případ Macrona, takže já mu fandím ale jinak komplimenty mužů-pokud jsou slušné-mi absolutně nevadí

0 0
možnosti

Řeší se prkotiny, aby se udělala mlha a milosrdně zastřela mnohem závažnější problémy. Co si Francouzi zvolili, to teď mají. Ono se to dalo i čekat.

1 1
možnosti
Foto

Já teď nebudu vědět, jestli mám ženský, která mě naštve, vynadat, že je vůl, nebo chlapovi, že je kráva. Nebo opačně? Co bude správně?

0 2
možnosti

Správně bude asi genderově neutrálně. :)

2 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS